Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag ska trivas.

Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultera företag med hälsofrämjande insatser, såsom utvärderingar, handlingsplaner, motiverande samtal, stresshantering, hälsofrämjande ledarskap och föreläsningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3384378.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag är Eriksson, Lina Anna som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Regnell, Alexandra Karin Eva som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .

Sassolin Kommunikation och Hälsa Handelsbolag har 969723-0499 som sitt organisationsnummer.