Advokathuset Kristianstad Handelsbolag

Skåne län

Information

969724-5133 är organisationsnummer för bolaget Advokathuset Kristianstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokathuset Kristianstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Advokathuset Kristianstad Handelsbolag finns i.

Advokathuset Kristianstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokathuset Kristianstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Advokathuset Kristianstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Advokathuset Kristianstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Advokathuset Kristianstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-126440 eller genom brev på följande adress:
BOX 55, 0 , Kristianstad

Advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokathuset Kristianstad Handelsbolag och det är Advokat Mattias Myrgren AB som är född och har titeln Bolagsman, Advokatbyrån Björnwid AB som är född och har titeln Bolagsman, Advokatbyrån Melka Kjellberg AB som är född och har titeln Bolagsman,