Pajasproduktion Handelsbolag

Skåne län

Information

Pajasproduktion Handelsbolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Pajasproduktion Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmström, Hans Johan som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Ulf Daniel som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pajasproduktion Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pajasproduktion Handelsbolag på telefon 073-3708000.

Produktion av dokumentärer och spelfilm för DVD, bio eller visning i television. Filmning, ljudupptagning, klippning, regi och manusförfattande.

Idag är Pajasproduktion Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Pajasproduktion Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pajasproduktion Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-01 och Pajasproduktion Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pajasproduktion Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Pajasproduktion Handelsbolag har 969725-0547 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.