Mahmoud bilvård Handelsbolag

Skåne län

Information

969725-8466 är organisationsnummer för bolaget Mahmoud bilvård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mahmoud bilvård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Mahmoud bilvård Handelsbolag finns i.

Mahmoud bilvård Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mahmoud bilvård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mahmoud bilvård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Mahmoud bilvård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Mahmoud bilvård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Industrig. 14, 291 36, Kristianstad

Bilverkstad, biltvätt, bilvård och bilservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Mahmoud bilvård Handelsbolag och det är Nasman, Mohammed Ahmad Ahmad som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Zrain, Yousef Ahmed Ibrahim som är född 1981 och har titeln Bolagsman,