Åhus Festuthyrning Kommanditbolag

Skåne län

Information

Åhus Festuthyrning Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Åhus Festuthyrning Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cuevas Sastre, Ramon Enrique som är född 1953 och har titeln Komplementär, Stenson Cuevas, Jenny Kristina som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åhus Festuthyrning Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åhus Festuthyrning Kommanditbolag på telefon 044-242511.

Uthyrning av evenemangsmaterial som tält, bord, stolar, serviser.

Idag är Åhus Festuthyrning Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Åhus Festuthyrning Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åhus Festuthyrning Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Åhus Festuthyrning Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åhus Festuthyrning Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Åhus Festuthyrning Kommanditbolag har 969727-0289 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.