Ingemar Palmqvist Marknadskonsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är ett av dem. Statusen för Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är att Bolaget är aktivt.

Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är ett Enskild firma och skapades 1989-03-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ingemar Palmqvist Marknadskonsult ska trivas.

Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom marknadsföring

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ingemar Palmqvist Marknadskonsult och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Ingemar Palmqvist Marknadskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ingemar Palmqvist Marknadskonsult är Palmqvist, Alf Ingemar som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ingemar Palmqvist Marknadskonsult har 380809-XXXX som sitt organisationsnummer.