Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är ett av dem. Statusen för Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är att Bolaget är aktivt.

Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är ett Enskild firma och skapades 2004-07-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö ska trivas.

Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulting, projektledning, utredningar inom VVS-, el- och byggbranschen. Datorisering och projektering av panncentraler samt supportservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-232841.

.

De som är på något sätt har med Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö är Nordström, Bengt Agne Gustav som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Nordström Energikonsult Yngsjö har 390731-XXXX som sitt organisationsnummer.