"Frisören" Rolf Persson

Skåne län

Information

400827-XXXX är organisationsnummer för företaget "Frisören" Rolf Persson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som "Frisören" Rolf Persson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som "Frisören" Rolf Persson finns i.

"Frisören" Rolf Persson har varit registrerat sedan 1970-01-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för "Frisören" Rolf Persson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

"Frisören" Rolf Persson är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för "Frisören" Rolf Persson är följande:

Vill ni komma i kontakt med "Frisören" Rolf Persson så kan ni göra det på telefon genom 044-127310 eller genom brev på följande adress:

Friseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med "Frisören" Rolf Persson och det är Persson, Rolf Sebastian som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,