Christian Molin - design & reklambyrå

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Christian Molin - design & reklambyrå är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christian Molin - design & reklambyrå är ett av dem. Statusen för Christian Molin - design & reklambyrå är att Bolaget är aktivt.

Christian Molin - design & reklambyrå är ett Enskild firma och skapades 1985-09-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christian Molin - design & reklambyrå ska trivas.

Christian Molin - design & reklambyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklam- och annonsbyråverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christian Molin - design & reklambyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Christian Molin - design & reklambyrå och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Christian Molin - design & reklambyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-241977.

.

De som är på något sätt har med Christian Molin - design & reklambyrå är Molin, Christian som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Christian Molin - design & reklambyrå har 440413-XXXX som sitt organisationsnummer.