Sikö Auktioner

Skåne län

Information

440525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sikö Auktioner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sikö Auktioner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Sikö Auktioner finns i.

Sikö Auktioner har varit registrerat sedan 2003-01-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sikö Auktioner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sikö Auktioner är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Sikö Auktioner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sikö Auktioner så kan ni göra det på telefon genom 044-243800 eller genom brev på följande adress:

Auktionsförsäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Sikö Auktioner och det är Sikö, Kurt Inge som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,