Tollarps Biltorg, Christer Johansson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Tollarps Biltorg, Christer Johansson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tollarps Biltorg, Christer Johansson är ett av dem. Statusen för Tollarps Biltorg, Christer Johansson är att Bolaget är aktivt.

Tollarps Biltorg, Christer Johansson är ett Enskild firma och skapades 1995-09-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tollarps Biltorg, Christer Johansson ska trivas.

Tollarps Biltorg, Christer Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med begagnade bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tollarps Biltorg, Christer Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Tollarps Biltorg, Christer Johansson och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Tollarps Biltorg, Christer Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-311914.

.

De som är på något sätt har med Tollarps Biltorg, Christer Johansson är Johansson, Jan Åke Christer som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tollarps Biltorg, Christer Johansson har 440713-XXXX som sitt organisationsnummer.