Juristfirman Bengt-Inge Björkhem

Skåne län

Information

441010-XXXX är organisationsnummer för företaget Juristfirman Bengt-Inge Björkhem. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristfirman Bengt-Inge Björkhem är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Juristfirman Bengt-Inge Björkhem finns i.

Juristfirman Bengt-Inge Björkhem har varit registrerat sedan 1985-10-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristfirman Bengt-Inge Björkhem så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Juristfirman Bengt-Inge Björkhem är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Juristfirman Bengt-Inge Björkhem är följande:

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman Bengt-Inge Björkhem så kan ni göra det på telefon genom 044-100092 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Juristfirman Bengt-Inge Björkhem och det är Björkhem, Bengt Inge som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,