Lars Lavesson Leg Psykolog

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Lars Lavesson Leg Psykolog är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lars Lavesson Leg Psykolog är ett av dem. Statusen för Lars Lavesson Leg Psykolog är att Bolaget är aktivt.

Lars Lavesson Leg Psykolog är ett Enskild firma och skapades 1985-07-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lars Lavesson Leg Psykolog ska trivas.

Lars Lavesson Leg Psykolog är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Diagnostik och psykologisk behandling, konsult-, handlednings- och undervisningsverksamhet inom det psykoterapeutiska området

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Lavesson Leg Psykolog är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lars Lavesson Leg Psykolog och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Lars Lavesson Leg Psykolog så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8620898.

.

De som är på något sätt har med Lars Lavesson Leg Psykolog är Lavesson, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars Lavesson Leg Psykolog har 460322-XXXX som sitt organisationsnummer.