I. Andreassons Plåt & Byggservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och I. Andreassons Plåt & Byggservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och I. Andreassons Plåt & Byggservice är ett av dem. Statusen för I. Andreassons Plåt & Byggservice är att Bolaget är aktivt.

I. Andreassons Plåt & Byggservice är ett Enskild firma och skapades 1995-10-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som I. Andreassons Plåt & Byggservice ska trivas.

I. Andreassons Plåt & Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Plåtslageri och mindre byggverksamhet samt försäljning av varor tillhörande branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I. Andreassons Plåt & Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är I. Andreassons Plåt & Byggservice och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med I. Andreassons Plåt & Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-54458.

.

De som är på något sätt har med I. Andreassons Plåt & Byggservice är Andréasson, Inge Bengt-Olof som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

I. Andreassons Plåt & Byggservice har 460826-XXXX som sitt organisationsnummer.