Servicefirman R E E

Skåne län

Information

480521-XXXX är organisationsnummer för företaget Servicefirman R E E. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Servicefirman R E E är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Servicefirman R E E finns i.

Servicefirman R E E har varit registrerat sedan 1989-02-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Servicefirman R E E så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Servicefirman R E E är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Servicefirman R E E är följande:

Vill ni komma i kontakt med Servicefirman R E E så kan ni göra det på telefon genom 040-79918 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet och handel med inredningar m m inom hotell- och restaurangbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Servicefirman R E E och det är Ekman, Rolf Edwin Lennart som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,