Önnestad Antik & Inredning

Skåne län

Information

480821-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Önnestad Antik & Inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Önnestad Antik & Inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Önnestad Antik & Inredning finns i.

Önnestad Antik & Inredning har varit registrerat sedan 1986-07-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Önnestad Antik & Inredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Önnestad Antik & Inredning är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Önnestad Antik & Inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Önnestad Antik & Inredning så kan ni göra det på telefon genom 044-70800 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter, konst, möbler, lampor, böcker, kläder, garn, textilier, äldre byggnads- och inredningsdetaljer såsom dörrar, fönster, golv, tak, spisar, kakelugnar, lås och smide.

Det finns olika personer som har en koppling med Önnestad Antik & Inredning och det är Hirani, Roshanali Noorali som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,