hImmelriket

Skåne län

Information

481004-XXXX är organisationsnummer för verksamheten hImmelriket. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som hImmelriket är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som hImmelriket finns i.

hImmelriket har varit registrerat sedan 2009-11-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för hImmelriket så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

hImmelriket är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för hImmelriket är följande:

Vill ni komma i kontakt med hImmelriket så kan ni göra det på telefon genom 044-135642 eller genom brev på följande adress:

Turism

Det finns olika personer som har en koppling med hImmelriket och det är Fridquist, Jan-Erik Robert som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,