Pariser-Salongen

Skåne län

Information

490222-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pariser-Salongen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pariser-Salongen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Pariser-Salongen finns i.

Pariser-Salongen har varit registrerat sedan 1975-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pariser-Salongen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Pariser-Salongen är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Pariser-Salongen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pariser-Salongen så kan ni göra det på telefon genom 044-128442 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Pariser-Salongen och det är Nilsson, Bodel Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,