Netta Salongen Lena Axhem-Hansson

Skåne län

Information

490614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Netta Salongen Lena Axhem-Hansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Netta Salongen Lena Axhem-Hansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Netta Salongen Lena Axhem-Hansson finns i.

Netta Salongen Lena Axhem-Hansson har varit registrerat sedan 1973-05-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Netta Salongen Lena Axhem-Hansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Netta Salongen Lena Axhem-Hansson är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Netta Salongen Lena Axhem-Hansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Netta Salongen Lena Axhem-Hansson så kan ni göra det på telefon genom 044-128466 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Netta Salongen Lena Axhem-Hansson och det är Axhem, Lena Kerstin Elisabeth som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,