Mårtenssons Bilservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Mårtenssons Bilservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Mårtenssons Bilservice är ett av dem. Statusen för Mårtenssons Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Mårtenssons Bilservice är ett Enskild firma och skapades 1974-10-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mårtenssons Bilservice ska trivas.

Mårtenssons Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilservicerörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mårtenssons Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Mårtenssons Bilservice och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Mårtenssons Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-330130.

.

De som är på något sätt har med Mårtenssons Bilservice är Mårtensson, Jan Åke som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mårtenssons Bilservice har 500206-XXXX som sitt organisationsnummer.