Golvsliparen Bengt Zättervall

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Golvsliparen Bengt Zättervall är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Golvsliparen Bengt Zättervall är ett av dem. Statusen för Golvsliparen Bengt Zättervall är att Bolaget är aktivt.

Golvsliparen Bengt Zättervall är ett Enskild firma och skapades 1982-10-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Golvsliparen Bengt Zättervall ska trivas.

Golvsliparen Bengt Zättervall är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Golvarbeten (golvslipning, behandling)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golvsliparen Bengt Zättervall är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Golvsliparen Bengt Zättervall och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Golvsliparen Bengt Zättervall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-330301.

.

De som är på något sätt har med Golvsliparen Bengt Zättervall är Zättervall, Bengt Anders som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Golvsliparen Bengt Zättervall har 500507-XXXX som sitt organisationsnummer.