Adax AS filial Norge

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Filial som heter Adax AS filial Norge. Det finns flera företag som liknar Adax AS filial Norge i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Adax AS filial Norge är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-09 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-05-19 så har Adax AS filial Norge varit registrerat och sedan 2004-06-17 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Adax AS filial Norge och det finns fler företag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Adax AS filial Norge så kan man gör det genom att posta ett brev till Irisv. 14, 291 50, Kristianstad. Vi ni istället prata med Adax AS filial Norge så kan ni göra det på 070-2529141.

Filialens verksamhet består av försäljning och distribution av uppvärmningsanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Otterlei, Lars Gunnar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hallin, Mats Olof som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Adax AS filial Norge har 516403-5221 som sitt organisationsnummer.