Björnekulla Rambod

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Björnekulla Rambod är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björnekulla Rambod är ett av dem. Statusen för Björnekulla Rambod är att Bolaget är aktivt.

Björnekulla Rambod är ett Enskild firma och skapades 1996-08-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björnekulla Rambod ska trivas.

Björnekulla Rambod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Inramning av tavlor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björnekulla Rambod är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Björnekulla Rambod och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Björnekulla Rambod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-75040.

.

De som är på något sätt har med Björnekulla Rambod är Ekholm, Annika Christina som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björnekulla Rambod har 520115-XXXX som sitt organisationsnummer.