MN Bygg Fjälkinge

Skåne län

Information

550721-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MN Bygg Fjälkinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MN Bygg Fjälkinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som MN Bygg Fjälkinge finns i.

MN Bygg Fjälkinge har varit registrerat sedan 1988-12-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MN Bygg Fjälkinge så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MN Bygg Fjälkinge är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för MN Bygg Fjälkinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med MN Bygg Fjälkinge så kan ni göra det på telefon genom 044-56144 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med MN Bygg Fjälkinge och det är Nilsson, Mats Ove som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,