Aktiebolaget Åhus Sommarstugor

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Aktiebolaget Åhus Sommarstugor är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Åhus Sommarstugor är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Åhus Sommarstugor är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Åhus Sommarstugor är ett Aktiebolag och skapades 1934-04-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Åhus Sommarstugor ska trivas.

I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Åhus Sommarstugor inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Åhus Sommarstugor Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Åhus Sommarstugor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-216369.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nordh, Bengt Hugo Georg.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Åhus Sommarstugor är Nordh, Bengt Hugo Georg som är född 1943 och har titeln VD, Nordh, Bengt Hugo Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Janet Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Eva Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Ulf Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Ulla Berit Evelina som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Elsa Amy Ingela som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Krister som är född 1951 och har titeln Suppleant, Rosenquist, Algoth Filip Ingmar som är född 1935 och har titeln SuppleantBertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Åhus Sommarstugor har 556033-0366 som sitt organisationsnummer.