Aktiebolaget Stig Mörse

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med artiklar för blomsterhandelsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Stig Mörse vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Aktiebolaget Stig Mörse en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1952-01-29 så skapades Aktiebolaget Stig Mörse och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Stig Mörse har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Stig Mörse är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556056-4816 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Aktiebolaget Stig Mörse Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stig Mörse så går det att nå dem via telefon på 016-137800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekstrand, Sten Lennart -Merving, Arne Lennarth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Stig Mörse är Merving, Arne Lennarth som är född 1949 och har titeln VD, Merving, Arne Lennarth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Sten Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Degerman, Alf Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångström, Per Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln RevisorTörnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .