Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är ett Aktiebolag och skapades 1960-03-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation ska trivas.

Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av maskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-50149.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation är Andersson, Jan-Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lisbeth Anita Viola som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Fjälkinge Maskinstation har 556071-3199 som sitt organisationsnummer.