Amerikanska Timmerhus AB

Skåne län

Information

Amerikanska Timmerhus AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Amerikanska Timmerhus AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Amerikanska Timmerhus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Amerikanska Timmerhus AB har haft sedan 1998-01-01. Amerikanska Timmerhus AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Amerikanska Timmerhus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarnnäsv. 8, 291 51, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-211106.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Amerikanska Timmerhus AB Privat, ej börsnoterat.

Amerikanska Timmerhus AB har idag 556079-8786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Amerikanska Timmerhus AB

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsentreprenad företrädesvis försäljning och uppförande av timmerhus och därmed förenlig versamhet.

I Amerikanska Timmerhus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Lars Ronnie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kardum, Elizabeta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .