Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-03-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag ska trivas.

Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation, förvaltning och uthyrning av industrifastigheter, förvaltning av värdepapper samt uthyrning av maskiner och inventarier i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-73265.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag är Nilsson, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackefelt, Lars Olof Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Jean Jörgen William som är född 1961 och har titeln Suppleant, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Bjärlövs Industrifastighets Aktiebolag har 556103-0882 som sitt organisationsnummer.