Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning)

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning). Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1967-04-17 så har Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) så kan man gör det genom att posta ett brev till Borgg. 10, 291 59, Kristianstad. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) så kan ni göra det på 044-103850.

Bolaget skall bedriva bevakningsrörelse, försäljning och installationer av säkerhetsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Östman, Bengt Perry som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Eva Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Grupplarm (Grupplarm Bevakning) har 556109-5430 som sitt organisationsnummer.