Yngsjö Skog AB

Skåne län

Information

Yngsjö Skog AB är ett bolag som finns i Kristianstad. I Yngsjö Skog AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skoog, Kjell-Åke Rudolf som är född 1934 och har titeln VD, Skoog, Kjell-Åke Rudolf som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Klas Göran Torgny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars Inge Kenneth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantCederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Yngsjö Skog AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Yngsjö Skog AB på telefon 044-123230.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter, handel med värdepapper, handel med byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Yngsjö Skog AB av bolagstypen Aktiebolag.

Yngsjö Skog AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Yngsjö Skog AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Yngsjö Skog AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Yngsjö Skog AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Skoog, Kjell-Åke Rudolf -Skoog, Klas Göran Torgny

Yngsjö Skog AB har 556125-4078 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.