Boxment Aktiebolag

Skåne län

Information

Boxment Aktiebolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Boxment Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Anders Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Britt Christel Annette som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Boxment Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Boxment Aktiebolag på telefon 044-102633.

Bolaget ska bedriva konsulterande verksamhet inom administration, ekonomi och data, bedriva handel med värepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Boxment Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Boxment Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Boxment Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Boxment Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boxment Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Boxment Aktiebolag har 556125-8830 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.