Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag

Skåne län

Information

Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag har haft sedan 2001-11-08. Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0454-329494.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag har idag 556130-6951 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Martinsson, Bengt Ingmar -Martinsson, Hans Fredrik Svante är den som för stunden ansvarar för Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag

Bolaget skall driva transportrörelse samt handel- ävensom import och export - med lastpallar, containrar, datorer, kopiatorer, nya och begagnade kontorsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.Vidare skall bolaget hantera och sälja sten och sten-produkter i och utanför Sverige.

I Bromölla Frakt och Handels Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinsson, Bengt Ingmar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Hans Fredrik Svante som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rzyski, Jan Zbigniew som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .