Förvaltnings Aktiebolaget Sappören

Skåne län

Information

556147-0203 är organisationsnummer för bolaget Förvaltnings Aktiebolaget Sappören. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltnings Aktiebolaget Sappören är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Förvaltnings Aktiebolaget Sappören finns i.

Förvaltnings Aktiebolaget Sappören har varit registrerat sedan 1971-05-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltnings Aktiebolaget Sappören så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Förvaltnings Aktiebolaget Sappören är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltnings Aktiebolaget Sappören är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Mats Göte

Vill ni komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Sappören så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Döbelnsg. 10, 291 31, Kristianstad

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltnings Aktiebolaget Sappören och det är Persson, Mats Göte som är född 1945 och har titeln VD, Persson, Mats Göte som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Charlotte Margareta som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöholm Persson, Ulla Margareta V som är född 1951 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,