Skogsutveckling Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Skogsutveckling Syd Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Skogsutveckling Syd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skogsutveckling Syd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skogsutveckling Syd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-10-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som Skogsutveckling Syd Aktiebolag ska trivas.

Skogsutveckling Syd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva förvaltning av skog, jordbruk och fastighetsförvaltning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skogsutveckling Syd Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Skogsutveckling Syd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Skogsutveckling Syd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-240090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Danielsson, Karl Rutger -Lehmann, Johan Rickard.

De som är på något sätt har med Skogsutveckling Syd Aktiebolag är Lehmann, Johan Rickard som är född 1957 och har titeln VD, Lehmann, Johan Rickard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Karl Rutger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömberg, Carl Erik Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Carl-Gustav Fredrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisorde Paula, Daniel Alexander som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Skogsutveckling Syd Aktiebolag har 556152-5659 som sitt organisationsnummer.