Nolato Alpha AB

Skåne län

Information

Bolaget skall tillverka och driva handel med plastartiklar, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nolato Alpha AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Nolato Alpha AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1972-05-16 så skapades Nolato Alpha AB och verksamheten är har F-skattsedel Nolato Alpha AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nolato Alpha AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556164-1050 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Nolato Alpha AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nolato Alpha AB så går det att nå dem via telefon på 044-186000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nolato Alpha AB är Hillqvist, Per Håkan som är född 1962 och har titeln VD, Hillqvist, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Per-Ola Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Jörgen Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Porat, Hans Anders Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorAlm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .