Ingreppet Medicinska Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Ingreppet Medicinska Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ingreppet Medicinska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ingreppet Medicinska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ingreppet Medicinska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-07-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ingreppet Medicinska Aktiebolag ska trivas.

Ingreppet Medicinska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik ävensom äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingreppet Medicinska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13.

Idag är Ingreppet Medicinska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Ingreppet Medicinska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5404348.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ingreppet Medicinska Aktiebolag är Lidholm, Bo Anders Björnsson som är född 1950 och har titeln VD, Lidholm, Bo Anders Björnsson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Elisabeth Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ingreppet Medicinska Aktiebolag har 556219-1303 som sitt organisationsnummer.