HansR Montage AB

Skåne län

Information

HansR Montage AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där HansR Montage AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HansR Montage AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. HansR Montage AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till HansR Montage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HansR Montage AB Privat, ej börsnoterat.

HansR Montage AB har idag 556220-1094 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för HansR Montage AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av maskiner för livsmedelsindustrin såsom rök och kylanläggningar, handel och förvaltning med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I HansR Montage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Röndahl, Hans Stellan som är född 1953 och har titeln VD, Röndahl, Hans Stellan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Karin Evalis som är född 1958 och har titeln Suppleant, .