Brönnalyckan Aktiebolag

Skåne län

Information

556220-5533 är organisationsnummer för företaget Brönnalyckan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brönnalyckan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Brönnalyckan Aktiebolag finns i.

Brönnalyckan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-09-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brönnalyckan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Brönnalyckan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brönnalyckan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Dagny Gunnel -Andersson, Ernst Rune Ingvar

Vill ni komma i kontakt med Brönnalyckan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-101553 eller genom brev på följande adress:
Tivolig. 9, 291 31, Kristianstad

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och byggnadsrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Brönnalyckan Aktiebolag och det är Andersson, Ernst Rune Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Dagny Gunnel som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Åsa Camilla som är född 1975 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor