Office Document Sydost AB

Skåne län

Information

Office Document Sydost AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Office Document Sydost AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Office Document Sydost AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Office Document Sydost AB har haft sedan 1994-01-01. Office Document Sydost AB har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Office Document Sydost AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 66, 291 36, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-101053.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Office Document Sydost AB Privat, ej börsnoterat.

Office Document Sydost AB har idag 556220-6622 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Office Document Sydost AB

Bolaget skall bedriva handel med kontorsmaskiner och inredningar och därmed förenlig verksamhet.

I Office Document Sydost AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Björn Tommy som är född 1967 och har titeln VD, Karlsson, Björn Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mikael Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Malin Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .