Kristianstads Dieselservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Kristianstads Dieselservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Kristianstads Dieselservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kristianstads Dieselservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kristianstads Dieselservice Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-10-06. Men sedan 1983-01-01 så har Kristianstads Dieselservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kärrv. 6, 291 59, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kristianstads Dieselservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-210845.

Kristianstad arbetar för att bolag som Kristianstads Dieselservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kristianstads Dieselservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra reparationer av generatorer, startmotorer och insprutningspumpar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kristianstads Dieselservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kristianstads Dieselservice Aktiebolag och det är följande personer, Almesåker, Gunnar Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Röhs, Åsa Linnéa Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kristianstads Dieselservice Aktiebolag är 556221-3438.