Exorama Aktiebolag

Skåne län

Information

Exorama Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Exorama Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Exorama Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Exorama Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-04-05. Men sedan 1996-01-01 så har Exorama Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Borgg. 10, 291 59, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Exorama Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-126886.

Kristianstad arbetar för att företag som Exorama Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Exorama Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva grossisthandel med textilier, handel med värdepapper, bedriva fastighetsförvaltning samt äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Exorama Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Exorama Aktiebolag och det är följande personer, Östman, Bengt Perry som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Eva Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Exorama Aktiebolag är 556227-3143.