L & N Fast Food Aktiebolag

Skåne län

Information

556229-6474 är organisationsnummer för företaget L & N Fast Food Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L & N Fast Food Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som L & N Fast Food Aktiebolag finns i.

L & N Fast Food Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-08-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L & N Fast Food Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

L & N Fast Food Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L & N Fast Food Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med L & N Fast Food Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-103303 eller genom brev på följande adress:
Cardellsg. 17, 291 31, Kristianstad

Bolaget ska bedriva snabbmatsrestaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L & N Fast Food Aktiebolag och det är Nilsson, Set Ronny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Monica Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,