Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med livsmedel, husgeråd och lantbruksförnödenheter, artistiskt måleri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1984-02-15 så skapades Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556239-2919 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe så går det att nå dem via telefon på 044-235457 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Göransson, Bengt Göran -Göransson, Ulla Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Köpinge Ryttmästareboställe är Göransson, Ulla Marianne som är född 1944 och har titeln VD, Göransson, Ulla Marianne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Bengt Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Johan Sverker som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.