PA Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning och drivande av lantbruk, handel med förnödenheter samt handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PA Lantbruk Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är PA Lantbruk Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1987-03-16 så skapades PA Lantbruk Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel PA Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

PA Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556239-4865 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är PA Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PA Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Lennart Nils Folke

Följande personer är på något sätt aktiva inom PA Lantbruk Aktiebolag är Nilsson, Lennart Nils Folke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .