Cawick Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och aktier, handel med värdepapper, bedriva konsult och innovationsverksamhet inom området mekanik, tillverkning och försäljning av tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cawick Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Cawick Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1984-03-29 så skapades Cawick Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Cawick Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Cawick Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556240-5380 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Cawick Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Cawick Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-245065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cawick Aktiebolag är Fagnell, Alf Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagnell, Jens Rickard som är född 1975 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .