Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva trafikskola ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1984-08-29 så skapades Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556245-3976 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-129396 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Södra Trafikskolan Lars-Ove Andersson Aktiebolag är Andersson, Lars-Göran Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Biel Andersson, Per-Ola Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Ove som är född 1939 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.