Håkan Welins Åkeri AB

Skåne län

Information

556247-3669 är organisationsnummer för bolaget Håkan Welins Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Welins Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Håkan Welins Åkeri AB finns i.

Håkan Welins Åkeri AB har varit registrerat sedan 1984-10-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Welins Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Håkan Welins Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håkan Welins Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håkan Welins Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 044-57262 eller genom brev på följande adress:
Capollov. 11, 290 34, Fjälkinge

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Welins Åkeri AB och det är Velin, Bengt Håkan Krister som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Velin, Monica Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,