Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 12, 291 59, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-185050.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag har idag 556249-1083 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag

Bolaget ska bedriva försäljning av yrkes- och fritidskläder, skodon, handskar, skyddsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Åke Larsson & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Janzon, Hans Allan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Jan Ingemar som är född 1957 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Thimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .