HERAST INTEREST AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns HERAST INTEREST AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. HERAST INTEREST AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

HERAST INTEREST AB är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556255-3171.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 044-238089 alternativt besöka eller skicka post till HERAST INTEREST AB på följande adress Stora v. 81, 297 72, Everöd.

HERAST INTEREST AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HERAST INTEREST AB så sitter följande personer i styrelsen: Brettell, Lars Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Svensén, Jenny Marianne som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva detaljhandel med kläder och skor samt att förvalta agent och distributionsavtal, äga domännamn och varumärkesnamn, samt därmed förenlig verksamhet.